Hvis du søger efter firmafrokost Hjallerup, så er du havnet det helt rette sted.

Når du som ejer af en virksomhed skal forkæle dine medarbejdere med en lækker og indbydende firmafrokost Hjallerup, så er det Ny standard du bør gå til.

Hos os får du udover en personlig service også en virkelig lækker firmafrokost Hjallerup. Dine medarbejdere vil uden tvivl sætte pris på et afbræk fra den klassiske madpakke.

Hos Ny standard har vi udviklet en tæt på uimodståelig menu. Det har vi ud fra vores værdier om at anvende friske råvarer af høj kvalitet i alle vores retter.

Men det stopper naturligvis ikke her. Vi laver nemlig ligeledes langt de fleste retter helt fra bunden.

På den måde har vi et ret så unikt koncept, både når det kommer til firmafrokost Hjallerup, men også når det kommer til helt almindelig take away.

Firmafrokost Hjallerup – Meget andet end almindeligt take away

Her udenfor storbyerne er vi nemlig ikke nødvendigvis så vante med lækkert og indbydende take away. Hos Ny standard ønsker vi dog at gøre op med dette. Take away og firmefrokost Hjallerup behøver ikke at være pizza eller burger.

Vi tilbyder dog vores luksus burgere, men også lækre salater, møre steaks og en indbydende tapas. På den måde skulle der også gerne være noget for en hver smag.

Desuden kan du hver uge finde en ny ret på vores menu. Denne kalder vi ugens ret og denne kan være alt mellem himmel og jord. Nogle uger vil det være helt klassiske retter som vi alle kender og elsker, mens det andre uger vil være spændende nye retter.

Vi står klar til at tage imod din bestilling samt til at svare på dine spørgsmål om allergener eller lignende. Du kan bestille din mad online her på siden, men vi kan naturligvis også kontaktes på tlf: 21732385 eller på mail: bestil@nystandard.dk