Hvis du har lyst til mad ud af huset Hjallerup, så tag et kig på vores menu.

Med vores menu vil vi sætte en Ny standard for take away i Hjallerup og omegn. Hos os kan du til hver en tid finde lækkert og indbydende mad ud af huset.

Vi har sammensat en simpel men yderst smagfuld menu, som vi er overbevist om at du hurtigt vil falde for. Vi tilbyder for eksempel tapas, møre bøffer og luksus burgere. 

Vi tilbyder naturligvis også en børnemenu, ligesom at vores tapas også findes i en børnevenlig udgave. På den måde kan alle i familien få et godt og velsmagende måltid.

Mad ud af huset Hjallerup – Med kvaliteten i top

Ny standard er en familiedrevet virksomhed beliggende i hjertet af Hjallerup.

Vi har ikke alverdens af muligheder på menukortet, men dette er gjort helt bevidst. Vi har udvalgt nogle retter så der er lidt for en hver smag og som vi ved at vi kan være stolte af hver gang vi langer en bestilling over disken.

Vi vægter nemlig kærligheden til god mad utroligt højt. Vi går altid efter at fremstille mad i høj kvalitet som både kan ses, duftes og ikke mindst smages.

Vi går desuden altid efter at anvende dugfriske råvarer i vores retter. Vi mener ganske enkelt ikke at vi kan være andet bekendt overfor dig som bestiller din mad ud af huset Hjallerup hos os. 

Vi tilbyder en gennemarbejdet menu af høj kvalitet, til når du har lyst til mad ud af huset Hjallerup. Vi laver det meste fra bunden for netop at kunne sikre og opretholde friskheden og kvaliteten i hver enkel ret. 

Vi står klar til at tage imod din bestilling samt til at svare på dine spørgsmål om allergener eller lignende. Du kan bestille din mad online her på siden, men vi kan naturligvis også kontaktes på tlf: 21732385 eller på mail: bestil@nystandard.dk