Hvis du leder efter spisesteder Hjallerup eller omegn, så behøver du ikke at lede længere. Her hos Ny standard kan du få lækkert take away lavet fra bunden. 

Vi laver langt størstedelen af vores mad fra bunden. Dette gør vi for at opretholde vores høje standarder når det kommer til såvel kvalitet som smag. 

Som et af de mulige spisesteder går vi nemlig meget op i at anvende friske råvarer af høj kvalitet. Vi mener ganske enkelt ikke at vi som restauratører og indehaver af et af de gode spisesteder Hjallerup kan være andet bekendt.

Et af de moderne spisesteder Hjallerup med premium take away

Som et af de mere nytænkende og moderne spisesteder Hjallerup og omegn, så har vi naturligvis gjort os mange tanker om vores menu.

Vi er kommet frem til en fremragende take away menu. Vores menu er simpel og lige til. Dette betyder dog på ingen måde at der ikke er noget for en hver smag. Vi har nemlig gjort os umådeligt umage i sammensætningen af menuen.

Dermed skulle alle og enhver og selv de mindste i familien kunne finde noget lækkert på vores menu.

Som et af de bedre spisesteder Hjallerup kan vi tilbyde tapas – både for børn og for voksne. Desuden kan vi byde på Burgere, salater samt en mør og saftig steak. Desuden har vi vores populære børnemenu. Her vil de mindste nærmest med garanti kunne finde en, hvis ikke flere favoritter.

Som et af de få spisesteder Hjallerup tilbyder vi således premiem take away som du kan tage med hjem og nyde i hjemlige omgivelser med dem du holder af.

Vi står klar til at tage imod din bestilling samt til at svare på dine spørgsmål om allergener eller lignende. Du kan bestille din mad online her på siden, men vi kan naturligvis også kontaktes på tlf: 21732385 eller på mail: bestil@nystandard.dk