Hvis du søger efter take away Hjallerup, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Ny Standard har vi sat en ny standard indenfor take away Hjallerup.

Vi ønsker ikke blot at servere alt godt fra frituren. Hos os er det meste lavet fra bunden. Dette bunder i vores kærlighed til maden og til faget i det hele taget. 

Desuden går vi utroligt meget op i den gode kvalitet. Vi forsøger derfor altid som hovedregel at anvende friske råvarer her hos Ny standard.

Dette vil du hurtigt kunne smage når du bestiller din take away Hjallerup her hos os.

Vores menu er sirligt sat sammen med det formål at det skal være enkelt og overskueligt. Men på samme tid skal du som kunde hos os også gerne kunne finde en, hvis ikke flere favoritter på vores menu.

Ny standard tilbyder premium take away Hjallerup

Som noget ekstraordinært tilbyder vi hos Ny standard en menu bestående af premium take away Hjallerup.

Vi har sammensat menuen således, at hele familien fra børnene til bedsteforældrene skal kunne finde noget lækkert som de har lyst til.

På menuen finder du derfor både luksus burgere, sprøde salater og indbydende tapas. Til børnene findes en børnetapas samt en børnemenu. Her kan børnene i familien se frem til at blive forkælet med alverdens forskellige favoritter.

Udover vores normale menu vil vi hver uge have en ugens ret. Denne kan svinge fra de helt klassiske retter og hen til noget kreativt og nytænkende. Fælles for hele vores menu inklusive ugens ret er dog, at du til hver en tid kan forvente en smagsoplevelse, som sjældent ses når du bestiller take away Hjallerup.

Vi står klar til at tage imod din bestilling samt til at svare på dine spørgsmål om allergener eller lignende. Du kan bestille din mad online her på siden, men vi kan naturligvis også kontaktes på tlf: 21732385 eller på mail: bestil@nystandard.dk