Bliv selvstændig restauratør

Er du vores næste franchisetager?

Ny Standard er autentisk, italiensk stemning på hjul. Konceptet er enkelt: hjemmelavede, italienske pizzaer bagt ved åben ild.

Vi kører ud til glade selskaber, events, koncerter og teambuilding-arrangementer i hele Danmark og spreder hygge med vores mobile brændefyrede stenovne. Ovnene bruger ingen strøm og kan sættes op overalt.

Det er en del af madoplevelsen, at gæsterne kan følge med i ”køkkenet”, mens duften af røg blander sig med duften af nybagt pizza.
Vi søger franchisetagere i hele landet, der vil være med til at give gæster en god oplevelse.

Som franchisetager får du:

Du er i gang som selvstændig restauratør, for en investering på 200.000 kr.
Vil du gerne høre mere om muligheden for opstart i dit lokalområde?

Danmarks eneste mobile brændefyrede pizzaovne

Stenovnene, du får stillet til rådighed, bliver dit vigtigste arbejdsredskab.
Med dem kan du tage ud som kok til fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, havefester m.v., uanset lokation og uafhængigt af adgang til strøm, da der udelukkende fyres op med træ.

Det tager 20 minutter at varme ovnen op. Når den sidste pizza er bagt, tager det kun 10 minutter at køle ned igen.

Jon Lyster Rasmussen, som driver Ny Standard, byggede de første mobile pizzastenovne i 2015.
Stenovnene giver pizzaerne den perfekte, sprøde skorpe på grund af ekstremt høj varme, der kun kan opnås ved at fyre med træ.

Ring eller skriv til Jon:

Copyright 2023 | Hjemmeside udviklet af Fair Marketing

Information
Åbningstider