Ny Standard

Tag med på pizza-teambuilding

Hvem af kollegaerne laver den bedste pizza?
Omdrejningspunktet for Ny Standards teambuilding-aktiviteter er pizza og kunsten at bage pizza i en brændefyret stenovn bygget efter originale italienske principper. Brænde og alle råvarer, der skal bruges til arrangementet, medbringer vi naturligvis.

Anderledes fællesoplevelse

Det er ikke nødvendigvis lige så nemt som det ser ud at bage en perfekte pizza i en 450 grader varm ovn. Til gengæld er det en fantastisk underholdende ryste-sammen-øvelse. Glæd jer til en dag tilsat duft af røg, ild, grin og holdøvelser, der udfordrer evnerne til at arbejde sammen om et fælles mål.

Vi sørger for undervisning og grundige instruktioner undervejs, så alle får en god oplevelse, uanset evner i et køkken. Dagens program sammensættes ud fra jeres ønsker og kan evt. afsluttes med fælles spisning i vores pop-up telt med plads til 60 personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Vi afholder teambuilding-aktiviteter for grupper på 20-200 personer:

Hvorhenne afholdes kurser og aktiviteter?

Konceptet for vores aktiviteter er, at vi kommer til jer. Vi kører ud i hele Jylland, på Sjælland, Fyn og øer.

Vores mobile brændefyrede pizzaovne kan stilles op på de fleste lokationer. Vi skal ikke bruge adgang til strøm. Er der plads til en eller flere trailere kan vi fx hurtigt forvandle parkeringspladsen eller plænen foran din virksomhed til den perfekte ramme for en medarbejderdag i samarbejdets navn.

Skal vi hjælpe dig med at tilrettelægge?

Er du i tvivl om muligheder og de praktiske detaljer? Ingen grund til bekymring. Vi hjælper dig med at planlægge en aktiv dag, hvor alle får en god oplevelse og en håndfuld pizzabager-skills med hjem.

Kontakt Jon Lyster Rasmussen, hvis du gerne vil have et tilbud på en fælles dag for medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere – eller hvis du gerne vil samle familien, klubben eller din gamle klasse til en alternativ frokost, hvor I laver mad sammen.

Ring eller skriv til Jon:

Copyright 2023 | Hjemmeside udviklet af Fair Marketing

Information
Åbningstider